Uitslag van de kadetten, beloften en senioren in Oud-Turnhout

Het was uitkijken naar twee judoka’s die sinds een tijdje geen wedstrijd deden: Lotte Verhoeven en Jens Doms.
Jens wist drie van zijn vier kampen te winnen waarvan twee met ippon. Dit volstond om de eerste plaats binnen te halen.
Lotte behaalde een 3e plaats na een paar spannende kampen.
Ook de kampen van Pieter De Meyer waren spannend tot het laatste moment. Hij behaalde een 3e plaats in de -73 kilogram.
Amy en Eveline vochten zich beiden in de -57 kilogram tot een bronzen medaille.
Mathias en Sergio vochten beiden mooie en goede kampen. Voor deze judoka’s werd er een tactiek opgelegd in voorbereiding voor de kampioenschappen in januari. Sergio greep net naast de medailles en Mathias werd 3e.
Bo moest na een betwiste fout van de scheidsrechter tevreden zijn met brons bij de kadetten tot 57 kilogram.

Wim domineerde zijn tegenstander tot tweemaal toe in zijn ‘Best-of-Three’ tegen de judoka die thuis vocht in Oud-Turnhout.
In de categorie +100 behaalde hij een zilveren medaille, knap werk als eerste wedstrijd in zijn carrière.
Benjamin Van Dam beleefde een offday in de -81 kilogram en verloor in een golden-score van de judoka die later tweede werd. In de kamp tijdens de herkansing werd hij overgenomen door een aarzeling in zijn ‘utchi-mata’. Vastberaden zal hij verder trainen tot hij zijn topvorm terug bereikt.
Frank keek tevreden terug naar de eerste dag van de ‘Bekers van Oud-Turnhout’.